Privacybeleid

Group Cleaning & Services respecteert de privacy van haar gebruikers (“u”) en doet er alles aan om uw persoonsgegevens te beschermen. In dit privacybeleid wordt uitgelegd hoe wij de informatie die u ons verstrekt via de website www.groupservices.be verzamelen, gebruiken, openbaar maken en beschermen. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u de praktijken die in dit beleid worden beschreven. Wij verzamelen informatie over u wanneer u onze site gebruiken, in het bijzonder: Door de gebruiker verstrekte informatie: Wij verzamelen persoonlijke informatie die u vrijwillig verstrekt, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en alle andere informatie die u indient via contact- of nieuwsbriefinschrijvingsformulieren. Automatisch verzamelde informatie: We verzamelen automatisch bepaalde informatie wanneer u onze site bezoekt, zoals uw IP-adres, browsertype, besturingssysteem, pagina's die u bezoekt en toegangsdata en -tijden. Uw gegevens worden gebruikt om: Onze diensten leveren, verbeteren en personaliseren. Reageer op uw aanvragen voor offertes of informatie. U promotionele informatie of updates over onze diensten te sturen als u zich heeft aangemeld voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Analyseer het sitegebruik om de gebruikerservaring te verbeteren.

Informatie delen

Wij verkopen, verhandelen of verhuren uw persoonlijke gegevens niet aan derden. We kunnen algemene, geaggregeerde, niet-persoonlijk identificeerbare informatie delen met onze zakelijke partners voor de hierboven beschreven doeleinden. We kunnen uw gegevens ook vrijgeven wanneer dit nodig is om aan de wet te voldoen, ons sitebeleid af te dwingen of de rechten, eigendommen of veiligheid van ons of anderen te beschermen.

Dataveiligheid

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om u te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, wijziging, openbaarmaking of vernietiging van uw persoonsgegevens. Geen enkele transmissiemethode via internet of elektronische opslag is echter 100% veilig. Hoewel we ernaar streven uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de absolute veiligheid ervan niet garanderen.

Jou rechten

Conform de AVG heeft u recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens. Daarnaast heeft u het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Om deze rechten uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen via info@groupservices.be

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen. Wijzigingen worden onmiddellijk van kracht zodra ze op de Site worden geplaatst. Wij raden u aan om deze pagina regelmatig te controleren op eventuele updates.

Neem contact met ons op

Als u vragen of opmerkingen heeft over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op via: info@groupservices.be

Groepsschoonmaak & Services S.A.
Minervastraat 2,
1930 Brussel
BTW: BE 0895.825.583